Reviews

plaatsing Split Airco in appartement

5,0 rating
30 juni 2020

Offerte kwam vlot en was helder. Prima communicatie en advies, vlotte plaatsing en netjes afgewerkt.
Heel prettig contact, kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

G. Terlaak

Viridi: optimale service en aandacht voor de klant!!!

5,0 rating
28 juni 2020

Heb na jaren van wikken en wegen toch maar tot een airco besloten op mijn slaapkamer. Enkele offertes gevraagd en nav offertes vragen uitgezet. Viridi reageerde direct en uiterst helder, kwam met een zeer acceptabel en concurrerend aanbod -een topmerk-, en na enkele uiterst plezierige mailcontacten bezocht men de locatie op heel korte termijn. Ook bij t persoonlijke contact weer dezelfde aandacht en zorg voor de klant, niks opdringerige verkooppraatjes maar eerlijke en open communicatie. Na akkoord van mijn kant werd de airco binnen enkele dagen geinstalleerd en ook dat ging erg plezierig. Het hele traject -dat nog geen 14 dagen in beslag nam!!- is er eentje van de klant serieus nemen, vriendelijke en snelle én deskundige communicatie, met volop zorg en nazorg naar die klant toe, ik kan viridi enkel een groot compliment maken en een ieder aanbevelen. Top!

A. Overwijk

Topservice en kwaliteit

5,0 rating
16 juni 2020

Vooraf advies gevraagd bij Viridi en 2 andere installateurs. Alleen bij Viridi kreeg ik een echt deskundig advies met een realistische prijs. Het werd een Panasonic High Performance 9kW met een tapwatervat van 285 liter.
De installatie was vanwege de beperkte ruimte een hele uitdaging, maar de mannen gingen niet weg voordat de klus, met een zeer net resultaat, geklaard was.
De warmtepomp is nu een jaar in gebruik en het verbruik is zeer laag. De bediening via de app werkt prettig en bij hete dagen koelen we er ook nog een paar graden mee.
De installatie is in dit eerste jaar gemonitord en getweakt om de meest efficiënte afstelling te krijgen. Dit is een sterk pluspunt van Viridi t.o.v. de andere installateurs.
Een aandachtspunt is het geluid van de buitenunit. Een werkende installatie in het veld beluisteren is aan te raden.
Viridi Energie zou ik zeker aanbevelen.

Arnold van de Schootbrugge

Split airco, Super goed geplaatst.

5,0 rating
25 mei 2020

Afgelopen donderdag heeft Viridi-Energie bij ons een split airco geplaatst.
Goede prijs, goede service en prachtig geïnstalleerd en weg gewerkt.
Binnen-unit op de bovenverdieping en buiten-unit op platte dak van de uitbouw. Leidingen prachtig weggewerkt. Fijn contact en goede service. Bedankt.

N. Nijenhuis

Installatie multi split airco Panasonic

5,0 rating
24 mei 2020

Viridi is een bedrijf die hun afspraken na komen, net werk leveren en kwaliteit.
Wij zijn zeer tevreden over de multi split airco en de vakmensen die er werken.
Zeker een bedrijf om aan te bevelen.

Appie Löhr

Met Viridi zijn we nu alweer 2 jaar van het gas af.

5,0 rating
14 mei 2020

Na gedegen advies kozen we in onze jaren 30 woning voor een Hitachi Yutaki S80 warmtepomp en OEG zonnecollectoren. Installatie bleek aardig wat werk maar uiteindelijk perfect uitgevoerd. Viridi gaat pas weg als het werkt. Sindsdien is het altijd aangenaam warm in de woning, met een constante temperatuur. Ook onderhoud wordt jaarlijks netjes uitgevoerd en bij vragen is Viridi altijd bereikbaar en snel ter plaatse.
We zijn erg tevreden en kunnen Viridi zeker aanbevelen!

Hildebrand Dijkstra, Groningen.

Nieuwe airco en we zijn heel blij

5,0 rating
12 mei 2020

Vandaag is bij ons thuis de nieuwe airco geïnstalleerd en wij zijn zeer tevreden: super aardige mensen, hele overzichtelijke offerte, prettig overleg thuis, vakbekwame installatie en allemaal heel snel geregeld. Laat die hete zomer maar komen, want wij zijn er klaar voor.

Dirk Klein

Super stille warmtepomp van Panasonic

5,0 rating
29 april 2020

Wij hebben sinds de november 2019 een super stille warmtepomp van Panasonic. Nog steeds zeer tevreden over de samenwerking. Het huis blijft nu mooi constant op 22-22 graden. Dit jaar wordt alles ingeregeld. De voorlichting was prima. De installatie keurig geplaatst en afwerking goed.

fam. Spriensma Grootegast

Panasonic warmtepomp en solaredge Zonne panelen.

4,0 rating
6 april 2020

Vanaf het eerste contact kreeg ik het idee dat de heren technisch ( en subsidie)goed thuis zijn in de systemen. ze gaven goed de voor en nadelen aan per installatie type en merk. We hebben de installatie nu 15 mnd in gebruik. de berekeningen kloppen . We hebben ongeveer 10 % meer panelen op ons dak liggen . Dit om dat in 20 jaar de panelen naar 80% rendement gaan
We krijgen op dit moment iets terug van de elektriciteits leverancier.
Aftersales: Bij vragen krijg je een goed en duidelijk antwoordt. De installatie is door de heren na oplevering nog een keer geoptimaliseerd.
Wij zijn zeer tevreden over de aanpak en de nazorg.

A Winter

Super stille warmtepomp van Panasonic

5,0 rating
26 maart 2020

Zeer goede adviezen waar we echt wat aan hadden. We hadden al wat aanbieders gezien maar bij Viridi merk je dat ze echt verstand van zaken hebben.
Installatie volledig naar wens. Er werd goed rekening gehouden met onze wensen.
Pomp draait nu een half jaar. Ondertussen heel wat bespaard op verwarmingskosten. Pomp is mooi stil.
Kan Viridi zeker aanbevelen.

A. Bakker

Prima Service

5,0 rating
5 maart 2020

Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Viridi Energie. Goed werk afgeleverd!

Marcel

Panasonic warmtepomp

5,0 rating
21 februari 2020

Super blij met onze warmtepomp. Vooraf werd alle tijd genomen voor het juiste advies. En ze geven alle opties aan die mogelijk zijn. Met installeren gingen ze pas weg nadat alles netjes was en werkte. En na een goede uitleg van het apparaat natuurlijk. Bedankt voor de samenwerking!!

Sacha janssen, Heerenveen.

Snelle en goede installatie

5,0 rating
14 februari 2020

Wat een service top gasten zijn het .. dik tevreden

Johan ter Wolde

Goed werk!

5,0 rating
16 januari 2020

Na gedegen advies over warmteverlies en zinvolle extra isolatiemaatregelen van bestaande situatie, heeft Viridi bij ons eind 2019 een super stille warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen geïnstalleerd. Betrokken medewerkers, vakkundig en netjes. Afspraken werden goed nagekomen en alles werkt prima. Ook de buren zijn tevreden.

C. van Baalen

Goed advies en snelle installatie warmtepomp

4,0 rating
14 januari 2020

We waren aangenaam verrast door het grondige en uitgebreide advies dat ons ook op nieuwe ideeën bracht. Aankoop en installatie konden zoals gewenst prettig, snel en vakkundig geregeld worden. Wij bevelen Viridi dan ook graag aan.

Ferdie Fokke

Plaatsing Zonnepanelen met optie voor toekomstige eventule plaatsing Warmtepomp

4,0 rating
7 januari 2020

Zonnepanelen en omvormers dusdanig geïnstalleerd dat er ruimte is voor plaatsing van extra zonnepanelen, voor een warmtepomp installatie in de toekomst.
Vakkundig en zeer netjes geïnstalleerd

H.Keegstra

Instalatie airco's

5,0 rating
7 januari 2020

Goed advies gehad voorafgaand. Daarna snel en netjes geinstalleerd. zeer tevreden

Rolf van Trigt

Installatie panasonic airco

4,0 rating
7 januari 2020

Duidelijke informatie gehad omtrent airco systemen en warmtepompen. Installatie airco prima afgehandeld. Wat betreft de warmtepomp twijfelen we nog. We kunnen viridi zeker aanbevelen.

Erik

Superstille Panasonic warmtepomp

5,0 rating
27 december 2019

Onze Panasonic warmtepomp draait nu ruim een jaar zonder geluid of storingen. Wij zijn erg tevreden met de overstap van CV naar WP.

M. Nab

Panasonic warmtepomp

4,0 rating
13 november 2019

Wij hebben sinds de zomer een stille warmtepomp van Panasonic. Nog steeds zeer tevreden over de samenwerking. Het huis blijft nu mooi constant op 20 graden. Dit jaar wordt alles ingeregeld. Benieuwd naar het stroomverbruik in de winter.

Hendrik V

Warmtepomp techniek systemen

Wij werken momenteel met de Hitachi Yutaki warmtepomp systemen en met Panasonic systemen. Hieronder kunt u zien welk systeem eventueel bij uw thuis te installeren is.

Yutaki systemen

Yutaki M

meer info

Yutaki S

meer info

Yutaki S Combi

meer info

Yutaki S80 Combi

meer info

Yutempo

meer info

Panasonic systemen

Aquarea High Performance

meer info

Aquarea Smart Cloud

meer info

AQUAREA T-CAP

meer info

Panasonic Aquarea super stille warmtepomp

meer info

Besparen èn milieuvriendelijk! Dat kan!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij u thuis. Er kan meer dan u denkt.

→ Neem contact met ons op!