Yutempo

Yutempo warm water Split-systeem

Het systeem bestaat uit een single-split warmtepomp buitenunit en een tank als binnenunit. De buitenunit is uitgerust met een gelijkstroom inverter compressor en produceert een tapwatertemperatuur van maximaal 65 °C (met ingeschakelde elektrische verwarming). De unit werkt bij een omgevingstemperatuur van -15 °C tot +37 °C. De Yutempo kan daardoor ook een effectieve oplossing zijn, in plaats van een conventioneel doorstroomapparaat. De tank is uitgerust met een aanvullende elektrische verwarming, die naar wens kan worden ingeschakeld. De instellingen van de verschillende functies kunnen direct op de tank worden bediend en zijn intuïtief te gebruiken. Een anti-legionellaschakeling zorgt ervoor dat de gehele tank eens per week tot de maximum temperatuur van 65 °C wordt verwarmd. Deze bescherming kan desgewenst ook handmatig in- of uitgeschakeld worden.


Buitenunit

In de winter onttrekt de buitenunit de warmte aan de buitenlucht en via het koelcircuit wordt deze aan de Yutempo overgedragen. Het koelcircuit kan kort worden uitgeschakeld, om de buitenunit zo nodig te ontdooien.

Yutampo stalen watertank

De Yutempo watertank is gemaakt van niet-corroderend roestvast staal en bevat maximaal 270 liter tapwater. De warmtewisselaar binnenin de tank is dubbelwandig uitgevoerd, waardoor het tapwater niet wordt verontreinigd in geval van een lekkage.

Uw voordeel in één oogopslag

  • Uitstekende efficiëntiewaarden
  • Optioneel koeling
  • Werkt bij -25 °C buitentemperatuur
  • Bivalente verwarming mogelijk
  • Hoogefficiënte pomp geïntegreerd

Functies

  • Met elektrische bijverwarming
  • Splitsysteem
  • Tapwater verwarming

Warmtepomp techniek systemen

Wij werken momenteel met de Hitachi Yutaki warmtepomp systemen en met Panasonic systemen. Hieronder kunt u zien welk systeem eventueel bij uw thuis te installeren is.

Yutaki systemen

Yutaki M

meer info

Yutaki S

meer info

Yutaki S Combi

meer info

Yutaki S80 Combi

meer info

Yutempo

meer info

Panasonic systemen

Aquarea High Performance

meer info

Aquarea Smart Cloud

meer info

AQUAREA T-CAP

meer info

Panasonic Aquarea super stille warmtepomp

meer info

Besparen èn milieuvriendelijk! Dat kan!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij u thuis. Er kan meer dan u denkt.

→ Neem contact met ons op!