Airconditioning (Lucht lucht Warmtepomp)

Super zuinige Airconditioning tot A+++

Nieuwe Etherea met nanoe™ X technologie

Een slimme oplossing die uw woning schoon, comfortabel en gastvrij houdt

De slimme nieuwe Etherea is voorzien van nanoe™ X technologie, dat de voordelen van hydroxylradicalen biedt. Met geavanceerde beheeropties, leidende prestaties, een stijlvol ontwerp en intelligente functionaliteiten is Etherea ontworpen om uw woning comfortabel, schoon en een ideale plaats voor uw verblijf te maken.

Beschikbaar in twee kleuren

Nieuw ontwerp

Dun ontwerp voor optimale prestaties

De nieuwe Etherea is door Panasonic nauwkeurig ontworpen om een slank en stijlvolle oplossing te zijn die opgaat in ieder interieur. Zijn elegante monolithiche ontwerp is robuust en biedt ruimte voor een hoogpresterende airconditioner, met een brede luchtverspreiding voor optimale prestaties.

nanoe™ X: verbeterde bescherming 24/7

Maakt de lucht schoner zodat u gedurende de hele dag van een schoner en aangenamer binnenklimaat profiteert. nanoe™ X werkt samen met de verwarmings- en koelfunctie indien u thuis bent en kan onafhankelijk opereren indien u afwezig bent. Stuur de technologie eenvoudig aan via de Panasonic Comfort Cloud app. 

Schoont de lucht op terwijl u afwezig bent

Laat de nanoe™ mode ingeschakeld voor het tegengaan van bepaalde vervuiling en wegnemen van geurtjes voordat u thuis komt.

Verbetert de omgeving op het moment dat u thuis bent. 

Geniet samen met uw geliefden van een schonere en comfortabelere ruimte.

Geavanceerd slim beheer en spraakassistent

Geavanceerd smartphonebeheer voor de airconditioner 

Panasonic heeft intelligente technologie ontwikkeld die de gebruikerservaring verbetert en uiteenlopende voordelen biedt. Etherea is compatibel met Panasonic’s Comfort Cloud app, die is ontworpen voor eenvoudig beheer van alle systeemfuncties via uw smart device.

Meer over de Comfort Cloud app

Technologie voor het ultieme comfort

Introductie van Aerowings 2.0

Panasonic’s Aerowings technologie bestaat uit twee onafhankelijke flexibele louvres die de luchtstroom concentreren voor het zo snel mogelijk verwarmen of koelen van een ruimte. De louvres helpen bij het gelijkmatig verdelen van de luchtstroom over de ruimte. Dankzij de grotere louvres(72mm), die twee keer zo groot zijn als conventionele ontwerpen, kan de luchtstroom beter worden gestuurd.

Nieuwe diffuse verwarming

Aerowings 2.0 geeft voor verwarmen een geconcentreerde luchtstroom af die neerwaarts is gericht. Het systeem realiseert hierdoor een verwarmingseffect dat vergelijkbaar is met vloerverwarming, waarbij warme lucht opstijgt en de ruimte vult.

Nieuwe shower cooling-effect 

Aerowings 2.0 biedt ook een nieuwe shower cooling-functie, waarbij de luchtstroom gelijkmatig wordt verdeeld richting het dak voor de realisatie van comfortabele koeling in een ruimte. Koele lucht daalt hierbij langzaam neer in de ruimte. De functie voorkomt dat een specifieke locatie langdurig aan een continue koude luchtstroom wordt blootgesteld.

Ultiem comfort en een hoge energie-efficiëntie 

Strak ontwerp met gebruiksvriendelijke bediening 

De gebruiksvriendelijke bediening is voorzien van een ergonomisch ontwerp met taps toelopende behuizing aan de achterzijde voor een comfortabele ligging in de hand. Het intuïtieve ontwerp van de nieuwe controller met vijf knoppen voor snelle toegang tot functies vereenvoudigt de bediening en zorgt voor gebruiksgemak. De controller is voorzien van een minimalistisch ontwerp waarbij minder vaak gebruikte opties verborgen zijn achter een schuifpaneel.

Hoge energie-efficiëntie voor al uw behoeften

Indien in meerdere ruimten behoefte bestaat aan airconditioning biedt Panasonic een uitgebreide reeks mogelijkheden met een multi-split oplossing. 

De multi-split oplossing biedt een hoge flexibiliteit doordat twee tot vijf binnenunits kunnen worden verbonden met een enkelvoudige buitenunit. De brede reeks compatibele binnenunits omvatten wandmodellen, voermodellen en kanaalmodellen uit de Etherea en TZ-reeks.

Milieuvriendelijk R32 koudemiddel

R32 is in alle opzichte een innovatief koudemiddel: het is eenvoudig installeerbaar, biedt een lage impact op het milieu in verhouding met andere koudemiddelen en zorgt voor energiebesparingen. Het resultaat? Een beter welzijn voor mensen en de planeet.