Bekijk onze

Projecten

Wij hebben al mooie projecten mogen afronden door heel Nederland.

Bekijk de afbeeldingen van onze verschillende projecten, door te klikken op één van onderstaande projecten

beoordelingen

Klanten geven ons een

4,9
Rated 4,9 out of 5

Plaatsing van een Panasonic warmtepomp.

19 april 2024

Door mond op mond reclame kwamen wij bij Viridi in Adorp terecht voor de aanschaf van een Panasonic warmtepomp. Vanaf het begin na eerst een prima voorlichting te hebben gehad en een duidelijke offerte te hebben gekregen is de warmtepomp vrij snel geplaatst en in bedrijf gesteld. Dit alles door een team die prima en netjes werk heeft geleverd.

Niets dan lof voor Viridi, een aanrader.

Renger en Jannie Dijkman

Eenvoudig van het gas af met een warmtepomp

14 februari 2024

Duidelijke uitleg en begeleiding bij het vervangen van een cv installatie door een warmtepomp, inclusief aanleggen vloerverwarming.

Daarnast goed op de hoogte gehouden van levering en planning van de installatie en een prettig team om over de vloer te hebben. Het team van Viridi denkt met je mee.

Alles netjes afgewerkt en ingeregeld.

Wouter Trumpie

Lucht/water warmtepomp

22 januari 2024

We hebben voor onze warmtepomp direct contact opgenomen met Viridi na onze eerdere hele positieve ervaring bij het plaatsen van onze zonneboiler.

Viridi heeft veel expertise, denkt goed mee, levert hele goede service en voor een concurrerende prijs.

Plaatsing van de warmtepomp gaat vlekkeloos, er wordt meegedacht om alles zo efficiënt mogelijk te plaatsen, ze zijn vriendelijk, luisteren en nemen de tijd om zaken toe te lichten en ze verhelpen onhandigheden van eerdere klusbedrijven (vreemd lopende leidingen, pomp vloerverwarming niet op ketel aangesloten etc.) in een adem mee omdat ze het echt goed willen hebben. Echt top service!!

Bij een volgend verduurzaming project kloppen we zeker weer bij Viridi aan!

Rutger Klein Nagervoort

Bij google

14 januari 2024

Nadat we bij 2 andere bedrijven vastliepen, kwam ik in contact met Viridi waar je gelukkig wel afspraken mee kunt maken. Goed advies gekregen en een boven onze verwachting snelle levering en installatie. De warmtepomp draait en tot nu toe zeer tevreden.

Copy google

Jeffrey Kroesen