Subsidie en Bespaarfonds

Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE)

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.

ISDE is een subsidieregeling van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is verantwoordelijk voor de uitvoering.

Wanneer kunt u de ISDE aanvragen?

Aanvragen kan vanaf 1 januari 2018 tot en met 31 december 2018. RVO.nl behandelt de aanvragen op volgorde van binnenkomst.
Klik hier voor uitgebreide informatie: https://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/investeringssubsidie-duurzame-energie-isde/particulieren/isde-particulieren

Meer info over subsidies!

https://www.energiesubsidiewijzer.nl

Het Nationaal Energiebespaarfonds

De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds. Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn) is aangewezen als uitvoeringsorganisatie van het Nationaal Energiebespaarfonds. Dat betekent dat u als particuliere huiseigenaar en als Vereniging van Eigenaren rechtstreeks contact met SVn heeft. Het fonds is gevuld door de Rijksoverheid, de Rabobank, de ASN Bank en de Council of Europe Development Bank (CEB). Totaal is er € 600 miljoen beschikbaar. Rente en aflossing stromen terug in dit fonds, zodat opnieuw (VvE) Energiebespaarleningen kunnen worden verstrekt. Bekijk hier het Investeringsreglement voor particuliere woningeigenaren. Bekijk hier het Investeringsreglement voor Verenigingen van Eigenaren.

 Bekijk hier de mogelijkheden klik hier,

Ik investeer slim

 


De Energiebespaarlening wordt mede mogelijk gemaakt door

Warmtepomp techniek systemen

Wij werken momenteel met de Hitachi Yutaki warmtepomp systemen en met Panasonic systemen. Hieronder kunt u zien welk systeem eventueel bij uw thuis te installeren is.

Panasonic systemen

Aquarea High Performance

meer info

Aquarea Smart Cloud

meer info

AQUAREA T-CAP

meer info

Panasonic Aquarea super stille warmtepomp

meer info

Besparen èn milieuvriendelijk! Dat kan!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij u thuis. Er kan meer dan u denkt.

→ Neem contact met ons op!