Reviews

Panasonic airco

5,0 rating
15 oktober 2021

Na een paar slechte ervaringen met andere leveranciers nu toch een perfecte installatie via viridi. Eindelijk eentje die hun afspraken na komt.
Duidelijke offerte met een zeer gedetaileerde tekening.
Installatie perfect en netjes uitgevoerd. Alle rommel meegenomen en netjes afgewerkt en achtergelaten. Goede adviezen meegekregen.

Jannie Wever

airco

5,0 rating
15 juli 2021

7 juli 2021,
De eerste kennismaking met hun adviseur had ik al een goed gevoel bij dit bedrijf. Goede uitleg en ook met het installeren verliep alles heel goed en netjes. Echt vaklui en komen hun afspraken goed na.

Willem & Alie

Airco

5,0 rating
14 juli 2021

7 juli 2021, Met de eerste kennismaking met hun adviseur had ik al een goed gevoel bij dit bedrijf. Goede uitleg en ook met het installeren verliep alles goed en netjes. Echt vaklui en komen hun afspraken goed na.

Willem & Alie

Airco

5,0 rating
4 juli 2021

Goede en vriendelijke service,
Ze namen genoeg tijd om dingen uit te leggen.
En mijn Panasonic bevalt zeer goed.

Peter Olive

Airco op lage zolderkamer

5,0 rating
17 juni 2021

Wat een genot nu met deze hitte een airco in de slaapkamer. Zeker met dat hele lage dak bij ons… hoe is het met je hoofd? Fijne installateurs die verstand van zaken hebben, en netjes werken!

Jan & Marion Doets

Installatie Daikin airco

5,0 rating
8 juni 2021

Wij hebben verschillende offertes bij verschillende organisaties opgevraagd, maar Viridi Energie stak er qua kennis, kunde en vooral meedenken met kop en schouders boven uit.
Daarnaast is de installatie perfect verlopen en ook hier dacht de monteur mee, vooral op esthetisch gebied. De airco hangt perfect en er zijn geen kabels of iets dergelijks in het zicht, waar dit niet nodig is.
Al met al een zeer kundige organisatie, met vriendelijk en correct personeel.

Michel S.

Panasonic airco

5,0 rating
30 mei 2021

zeer fijn contact, afspraken zijn helder en plaatsing is op een zeer goede manier gedaan!

Harry Bakker

Panasonic airco

5,0 rating
19 mei 2021

Na een hele warme zomer in ons vakantie huisje met heel veel ramen gaan we deze zomer in met airco. Snelle reactie snelle plaatsing door vakmensen.

Marciano

Panasonic airco

5,0 rating
19 mei 2021

Na al jaren in een warme kapsalon te staan en al meerdere mensen over de vloer te hebben gehad om voor een airco te kijken nu eindelijk de stap gemaakt om de airco aan te schaffen. De afspraak ging ontzettend vlot het mail verkeer ging erg vlot en ik vond de mensen die ik over de vloer had ook echt vak mensen! Ik ben heel erg blij dat ik in contact gekomen ben met dit bedrijf.

Danielle

plaatsing Split Airco in appartement

5,0 rating
30 juni 2020

Offerte kwam vlot en was helder. Prima communicatie en advies, vlotte plaatsing en netjes afgewerkt.
Heel prettig contact, kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

G. Terlaak

Viridi: optimale service en aandacht voor de klant!!!

5,0 rating
28 juni 2020

Heb na jaren van wikken en wegen toch maar tot een airco besloten op mijn slaapkamer. Enkele offertes gevraagd en nav offertes vragen uitgezet. Viridi reageerde direct en uiterst helder, kwam met een zeer acceptabel en concurrerend aanbod -een topmerk-, en na enkele uiterst plezierige mailcontacten bezocht men de locatie op heel korte termijn. Ook bij t persoonlijke contact weer dezelfde aandacht en zorg voor de klant, niks opdringerige verkooppraatjes maar eerlijke en open communicatie. Na akkoord van mijn kant werd de airco binnen enkele dagen geinstalleerd en ook dat ging erg plezierig. Het hele traject -dat nog geen 14 dagen in beslag nam!!- is er eentje van de klant serieus nemen, vriendelijke en snelle én deskundige communicatie, met volop zorg en nazorg naar die klant toe, ik kan viridi enkel een groot compliment maken en een ieder aanbevelen. Top!

A. Overwijk

Topservice en kwaliteit

5,0 rating
16 juni 2020

Vooraf advies gevraagd bij Viridi en 2 andere installateurs. Alleen bij Viridi kreeg ik een echt deskundig advies met een realistische prijs. Het werd een Panasonic High Performance 9kW met een tapwatervat van 285 liter.
De installatie was vanwege de beperkte ruimte een hele uitdaging, maar de mannen gingen niet weg voordat de klus, met een zeer net resultaat, geklaard was.
De warmtepomp is nu een jaar in gebruik en het verbruik is zeer laag. De bediening via de app werkt prettig en bij hete dagen koelen we er ook nog een paar graden mee.
De installatie is in dit eerste jaar gemonitord en getweakt om de meest efficiënte afstelling te krijgen. Dit is een sterk pluspunt van Viridi t.o.v. de andere installateurs.
Een aandachtspunt is het geluid van de buitenunit. Een werkende installatie in het veld beluisteren is aan te raden.
Viridi Energie zou ik zeker aanbevelen.

Arnold van de Schootbrugge

Split airco, Super goed geplaatst.

5,0 rating
25 mei 2020

Afgelopen donderdag heeft Viridi-Energie bij ons een split airco geplaatst.
Goede prijs, goede service en prachtig geïnstalleerd en weg gewerkt.
Binnen-unit op de bovenverdieping en buiten-unit op platte dak van de uitbouw. Leidingen prachtig weggewerkt. Fijn contact en goede service. Bedankt.

N. Nijenhuis

Installatie multi split airco Panasonic

5,0 rating
24 mei 2020

Viridi is een bedrijf die hun afspraken na komen, net werk leveren en kwaliteit.
Wij zijn zeer tevreden over de multi split airco en de vakmensen die er werken.
Zeker een bedrijf om aan te bevelen.

Appie Löhr

Met Viridi zijn we nu alweer 2 jaar van het gas af.

5,0 rating
14 mei 2020

Na gedegen advies kozen we in onze jaren 30 woning voor een Hitachi Yutaki S80 warmtepomp en OEG zonnecollectoren. Installatie bleek aardig wat werk maar uiteindelijk perfect uitgevoerd. Viridi gaat pas weg als het werkt. Sindsdien is het altijd aangenaam warm in de woning, met een constante temperatuur. Ook onderhoud wordt jaarlijks netjes uitgevoerd en bij vragen is Viridi altijd bereikbaar en snel ter plaatse.
We zijn erg tevreden en kunnen Viridi zeker aanbevelen!

Hildebrand Dijkstra, Groningen.

Nieuwe airco en we zijn heel blij

5,0 rating
12 mei 2020

Vandaag is bij ons thuis de nieuwe airco geïnstalleerd en wij zijn zeer tevreden: super aardige mensen, hele overzichtelijke offerte, prettig overleg thuis, vakbekwame installatie en allemaal heel snel geregeld. Laat die hete zomer maar komen, want wij zijn er klaar voor.

Dirk Klein

Super stille warmtepomp van Panasonic

5,0 rating
29 april 2020

Wij hebben sinds de november 2019 een super stille warmtepomp van Panasonic. Nog steeds zeer tevreden over de samenwerking. Het huis blijft nu mooi constant op 22-22 graden. Dit jaar wordt alles ingeregeld. De voorlichting was prima. De installatie keurig geplaatst en afwerking goed.

fam. Spriensma Grootegast

Panasonic warmtepomp en solaredge Zonne panelen.

4,0 rating
6 april 2020

Vanaf het eerste contact kreeg ik het idee dat de heren technisch ( en subsidie)goed thuis zijn in de systemen. ze gaven goed de voor en nadelen aan per installatie type en merk. We hebben de installatie nu 15 mnd in gebruik. de berekeningen kloppen . We hebben ongeveer 10 % meer panelen op ons dak liggen . Dit om dat in 20 jaar de panelen naar 80% rendement gaan
We krijgen op dit moment iets terug van de elektriciteits leverancier.
Aftersales: Bij vragen krijg je een goed en duidelijk antwoordt. De installatie is door de heren na oplevering nog een keer geoptimaliseerd.
Wij zijn zeer tevreden over de aanpak en de nazorg.

A Winter

Super stille warmtepomp van Panasonic

5,0 rating
26 maart 2020

Zeer goede adviezen waar we echt wat aan hadden. We hadden al wat aanbieders gezien maar bij Viridi merk je dat ze echt verstand van zaken hebben.
Installatie volledig naar wens. Er werd goed rekening gehouden met onze wensen.
Pomp draait nu een half jaar. Ondertussen heel wat bespaard op verwarmingskosten. Pomp is mooi stil.
Kan Viridi zeker aanbevelen.

A. Bakker

Prima Service

5,0 rating
5 maart 2020

Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Viridi Energie. Goed werk afgeleverd!

Marcel

Warmtepomp techniek systemen

Wij werken momenteel met de Hitachi Yutaki warmtepomp systemen en met Panasonic systemen. Hieronder kunt u zien welk systeem eventueel bij uw thuis te installeren is.

Panasonic systemen

Aquarea High Performance

meer info

Aquarea Smart Cloud

meer info

AQUAREA T-CAP

meer info

Panasonic Aquarea super stille warmtepomp

meer info

Besparen èn milieuvriendelijk! Dat kan!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij u thuis. Er kan meer dan u denkt.

→ Neem contact met ons op!