Benieuwd wat anderen van ons vinden? Of zelf je beoordeling geven?

Geef hier jouw ervaring met Viridi- Energie door Wij stellen dit zeer op prijs!

Plaatsing van een Panasonic warmtepomp.

Rated 5,0 out of 5
19 april 2024

Door mond op mond reclame kwamen wij bij Viridi in Adorp terecht voor de aanschaf van een Panasonic warmtepomp. Vanaf het begin na eerst een prima voorlichting te hebben gehad en een duidelijke offerte te hebben gekregen is de warmtepomp vrij snel geplaatst en in bedrijf gesteld. Dit alles door een team die prima en netjes werk heeft geleverd.

Niets dan lof voor Viridi, een aanrader.

Renger en Jannie Dijkman

Eenvoudig van het gas af met een warmtepomp

Rated 5,0 out of 5
14 februari 2024

Duidelijke uitleg en begeleiding bij het vervangen van een cv installatie door een warmtepomp, inclusief aanleggen vloerverwarming.

Daarnast goed op de hoogte gehouden van levering en planning van de installatie en een prettig team om over de vloer te hebben. Het team van Viridi denkt met je mee.

Alles netjes afgewerkt en ingeregeld.

Wouter Trumpie

Lucht/water warmtepomp

Rated 5,0 out of 5
22 januari 2024

We hebben voor onze warmtepomp direct contact opgenomen met Viridi na onze eerdere hele positieve ervaring bij het plaatsen van onze zonneboiler.

Viridi heeft veel expertise, denkt goed mee, levert hele goede service en voor een concurrerende prijs.

Plaatsing van de warmtepomp gaat vlekkeloos, er wordt meegedacht om alles zo efficiënt mogelijk te plaatsen, ze zijn vriendelijk, luisteren en nemen de tijd om zaken toe te lichten en ze verhelpen onhandigheden van eerdere klusbedrijven (vreemd lopende leidingen, pomp vloerverwarming niet op ketel aangesloten etc.) in een adem mee omdat ze het echt goed willen hebben. Echt top service!!

Bij een volgend verduurzaming project kloppen we zeker weer bij Viridi aan!

Rutger Klein Nagervoort

Bij google

Rated 4,0 out of 5
14 januari 2024

Nadat we bij 2 andere bedrijven vastliepen, kwam ik in contact met Viridi waar je gelukkig wel afspraken mee kunt maken. Goed advies gekregen en een boven onze verwachting snelle levering en installatie. De warmtepomp draait en tot nu toe zeer tevreden.

Copy google

Jeffrey Kroesen

Vakmanschap is meesterschap!

Rated 5,0 out of 5
13 januari 2024

Dat geldt zeker voor het team van Viridi Energie! Vooraf zeer nauwkeurige doorlichting van de bestane situatie. Hieruit berekening van benodigde installatie en waar nodig, advies voor verbetering van isolatie. Zorgvuldig installatiewerk, dat door slim controlesysteem via internet aansluiting gemonitord wordt: evt storingen worden zo direct door de installateur opgemerkt. Stille warmtepomp zonder overlast.

Erg tevreden!

Aries Oldenhuis

Plaatsing airco's

Rated 5,0 out of 5
25 oktober 2023

Zeer tevreden. Zeer vriendeljke mensen met verstand van hun vak. Ook hebben ze langer hebben doorgewerkt om alles op tijd te krijgen, maar ook zijn ze heel netjes in de afwerking. Ook zeer tevreden over de airco’s zelf: Binnen 10 minuten was het huis opgewarmd van 16,5 naar 19,5 graden, de airco’s zijn nagenoeg geruisloos en kunnen het huis goed en snel opwarmen.

Gwenny Ruel

Lucht-Lucht warmtepomp/airco

Rated 5,0 out of 5
21 oktober 2023

Lucht-Lucht warmtepomp/airco besteld. Wordt conform de offerte geleverd en geïnstalleerd. Ze gaan pas weg als het geheel functioneert. Werkt goed in combinatie met zonnepanelen. Vriendelijk bedrijf en medewerkers en verstand van zaken. . Zeer aan te bevelen.

Michiel Jongeneel

Kwaliteit met oog voor detail en met vriendelijkheid

Rated 5,0 out of 5
20 oktober 2023

Reeds 2 jaar gelegen hebben wij een airco aangeschaft en laten plaatsen door de mannen van Viridi-energie.

Dit is toen uitstekend verlopen, dus voor een 2e airco en zonnepanelen hebben we niet verder gezocht.

Ook nu weer is alles goed verlopen, men denkt mee over het esthetisch deel, dat is echt een goede pre voor ons. Daarnaast zijn de mannen, netjes, vriendelijk en behulpzaam.

Ik zal iedereen dan ook aanraden om een opdracht aan hen te gunnen.

Michel Zwolle

Aanrader

Rated 5,0 out of 5
24 augustus 2023

Vakmensen

Met verstand van zaken en veel geduld

Kortom zeer tevreden

Monique

Installatie warmtepomp en vloerverwarming in DHZ nieuwbouwhuis

Rated 4,0 out of 5
29 mei 2023

Wij hebben ons duurzame houten huis grotendeels zelf gebouwd. Dat wilden we ook graag zoveel mogelijk met het installatiewerk. Dat was met Viridi-Energie die zich zeer flexibel opstelde goed te regelen. We kregen uitgebreid deskundig advies over de benodigde installatie en een heldere offerte. Ook hadden we i.v.m. een subsidieregeling snel levering en installatie nodig en dat was heel snel geregeld! Ook storingen in de installatie werden afdoende opgepakt en we zijn nu heel blij met onze Panasonic warmtepomp die zowel verwarmd als koelt!

Ferdie Fokke
Ontwikkeling website in samenwerking met dwb
© Viridi Energie 2018 – 2024 – Alle rechten onder voorbehoud