Types

Afbeeldingsresultaat voor panasonic warmtepomp aquarea


Panasonic wereldleider als het gaat om innovatie, met meer dan 91.539 ingediende patenten en een leidende positie in haar marktsegment.
Panasonic heeft al meer dan 200 miljoen warmtepompen geproduceerd. Deze pompen worden vervaardigd in 294 fabrieken die over de hele wereld zijn verspreid. De pompen voldoen aan een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Ze bieden maximale effectiviteit, voldoen aan de strengste milieu standaarden en aan de meest vooruitstrevende bouwvoorschriften van deze tijd.
Met bijna 40 jaar ervaring en afzet in meer dan 120 landen is Panasonic wereldwijd zonder twijfel een van de marktleiders in de bedrijfstak verwarming en koeling.

MAXIMAAL COMFORT, EFFICIËNT EN LAGE ENERGIEKOSTEN

Vier redenen waarom de Aquarea de ideale oplossing is voor thuis

 1. De Aquarea Bi-Bloc T-CAP is ontworpen en wordt geassembleerd door Panasonic.
  Het is een innovatief en energiezuinig systeem dat optimaal wooncomfort biedt, zelfs bij extreen lage buitentemperaturen. Het produceert warmte voor radiatoren, vloerverwarming, ventilatorconvectoren en warm tapwater. Er zijn systemen beschikbaar van 9 tot 16kW, zodat er altijd een passende oplossing is voor uw thuissituatie
 2. Tot wel 80% energiebesparing
  Een Aquarea-luchtwarmtepomp laat verse lucht circuleren over een condensor die is gevuld met koudemiddel. De opgevangen warmte wordt vervolgens automatisch overgebracht naar water, dat dan klaar is voor gebruik in uw verwarmingssysteem en voor het leveren van warm tapwater. De nieuwste technologie van Panasonic biedt u een duurzaam alternatief voor traditionele verwarmingssystemen. Tot 80% van de energie die nodig is wordt aan de buitenlucht onttrokken, ook bij extreem lage temperaturen. Nieuwe super stille buitenunit: het geluid van deze unit is in de verwarmingsmodus, in vergelijking tot eerdere modellen, gereduceerd met 7 dB. In de Quiet modus levert de Aquarea een geluidsvermindering op van maar liefst 12 dB.
 3. Helpt geld te besparen
  Een kostenbesparing op energie van wel € 1100,-per jaar is* mogelijk in vergelijking tot elektrische verwarming. De eerste investering ligt weliswaar hoger dan bij huidige verwarmingsmethodes, de onderhoudskosten zijn echter vele malen lager, waardoor de investering snel is terugverdiend.
 4. Aquarea Bi-Bloc T-CAP All-in-One
  De Aquarea Bi-Bloc T-CAP (Totale Capaciteit) All-in-One is ideaal om radiatoren en vloerverwarming te verwarmen tot een temperatuur van 60°C. Het is te gebruiken als een stand alone systeem of in combinatie met bestaande gas- of oliegestookte systemen.

in vergelijking tot oliegestookte ketels en elektrische verwarmingen.