Warmtepompen tot 80˚C

Yutaki S80

Onze Yutaki S80 is het beste geschikt voor bestaande gebouwen die nog oude radiatoren hebben. De variant met split-systeem heeft tot een buitentemperatuur van -15 °C geen vermogensverlies en zorgt zo voor een efficiënte enkelvoudige verwarming.

De split-warmtepomp voor hoge temperaturen Yutaki S80 met unieke cascaderegeling heeft een compleet nieuw ontwerp. U kunt nu vooraf
beslissen of u een geïntegreerde watertank (200 of 260 l) wilt gebruiken of dat de cascade met een bestaande tapwatertank moet worden
gecombineerd. De afmetingen met/zonder watertank variëren overeenkomstig: 1750× 600 × 733 mm, zonder slechts 600× 600 × 733 mm.
Daardoor kan het zonder problemen in een onderkast van de keuken worden opgesteld als een kelder of zolder niet beschikbaar zijn. De
aansluitingen bevinden zich direct aan de achterzijde van de binnenunit, niet meer bovenop. Dat maakt samen met de gecomprimeerde en daardoor gemakkelijke opbouw van de binnenunit een eenvoudige en snelle installatie mogelijk. De vermogensbandbreedte ligt tussen 5,1 en 14 kW.  Ook hiervoor is naar keuze een uitvoering voor 230 of 400 V beschikbaar.

Smart Cascade

Onze Yutaki S80 biedt alle bekende comfort van de Yutaki S Single-Splitinstallaties. Daarboven kan dit systeem, bij behoefte, watertemperaturen tot 80 °C bereiken. Daarvoor wordt een intelligent tweede koelcircuit gebruikt dat bij hogere temperatuureisen als cascade wordt bijgeschakeld.
Zo kunt u heel precies verwarmen en effectief kosten besparen.

Yutaki S80 met koelfunctie

Met de optionele toepassing van de koelset en de combinatie met fancoilunits is naast de normale verwarming ook koeling in de zomer mogelijk.

Uw voordeel in één oogopslag

„ Warmtapwatertank van 200 en 260 l aansluitbaar
„ Zonder warmtapwatertank te installeren in onderkastje van keuken
„ De beste efficiëntiewaarden in de markt
Werkt probleemloos tot een buitentemperatuur van -25 °C
„ Met smart cascade verwarmen, zoals gewenst en daarbij effectief besparen
„ Hoog efficiënte pomp voor het watercircuit